Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Ana Trajanovska

Ik heb in de afgelopen jaren verschillende functies in het bedrijfsleven uitgeoefend. Daarbij bekroop me steeds meer het gevoel dat ik me liever in een andere richting wilde ontwikkelen. Ik stelde mezelf de vraag “waar gaat het om bij mij?” en ik kwam er achter dat vooral het commerciële aspect me tegen stond. Ik merkte een behoefte bij mezelf om meer gericht op de persoon te werken. Daarnaast besefte ik dat vooral de eigen ontwikkeling van mensen me intrigeert. Vanuit mijn achtergrond in communicatie, management en arbeidspsychologie ben ik gaan zoeken naar een manier om deze twee aspecten te combineren.

Ik kwam uit bij coaching en ben in 2015 de beroepsopleiding gaan volgen aan de Academie voor Coaching.

 

“Leren over jezelf doet iets met je, het brengt je in beweging. Als coach en yogadocent stimuleer ik dit proces en ik begeleid je daarbij. Ik doe dit op verschillende niveaus.  Je begint daardoor aan een leerproces dat je zelf gaat sturen.” Ana Trajanovska

 

Yoga
Tegelijkertijd begon ik me verder te verdiepen in yoga. Mijn interesse in yoga dateert al van veel eerder maar dat bleef altijd een hobby. Het is nu uitgegroeid tot een passie. Ik leerde in de afgelopen jaren de praktijk en filosofie van verschillende vormen van yoga goed kennen door een aantal yoga docentopleidingen te volgen. Eén van deze opleidingen deed ik in 2015 in Nepal.

 

Aanpak
De combinatie met yoga heeft ervoor gezorgd dat ik coaching benader vanuit een holistische invalshoek. Binnen mijn aanpak is yoga een optioneel onderdeel van een coachingstraject. Meestal raad ik het cliënten aan maar je maakt natuurlijk zelf de keuze of je dit ook gaat doen.

Van mij als coach kun je verwachten dat ik open naar je ben, en dat ik je begeleid met ruimte, empathie en compassie.Tegelijkertijd zal ik je vanuit mijn intuïtie soms uitdagen en prikkelende vragen  stellen. Mijn doel is dat je op deze wijze goed contact krijgt met jezelf en verbinding maakt met je echte en dieperliggende drijfveren. Ik ondersteun je in dit proces. Het zet je op het spoor naar een leven waarbij je beter in balans bent met jezelf.

 

Contact

Ana Trajanovska

Utrecht

 

GSM    06-36030512

Email    info@jivacoaching.nl

web      www.jivacoaching.nl

 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018