Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Arnoud Moraal

Ik heb Moraal Resultaatgericht Coachen opgericht, omdat mijn passie ligt bij het begeleiden  van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en het overwinnen van hun belemmeringen.

Ik ben mijzelf steeds meer gaan toeleggen op de dingen die ik echt graag wil en waar mijn hart naar uitgaat: Mensen motiveren en stimuleren in hun persoonlijke groei. Ik kan goed luisteren, contact maken en mijzelf inleven in mijn coachees. Ik heb zelf enorm veel baat gehad bij mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en wil dat een ander ook graag geven.

 

In september 2006 heb ik de opleiding tot coach aan de Academie voor Coachen afgerond. In November 2009 ontving ik een Reiki inwijding 3e (Master) graad bij André van Vliet van Handkracht. In september 2008 heb ik de opleiding tot professional trainer bij BGL met succes afgerond met de specialisatie Leiderschapsontwikkeling. Met als doel om als trainer/coach een rol te kunnen spelen in de zelfontplooiing van mensen en de ontwikkeling van teams. Ik heb in december 2009 de opleiding NLP Master Practitioner met succes afgerond bij  Joost van der Leij (Tiouw). Ik ben hierdoor in staat om mijn coachees zich sneller goed te laten voelen.
 

Als coach begeleid ik mensen in het ontdekken van wat zij willen bereiken, wat hun droom is. Achterhalen wat hen tegenhoudt om invulling te geven aan hun droom. Ik stimuleer mensen in het bereiken van het door hen gewenste resultaat. Door het vergroten van hun zelfinzicht en het nemen van eigen verantwoordelijkheid zullen mensen zelf besluiten nemen en in actie kunnen komen. Actie die leidt tot een succesvolle verandering. Mijn taak hierin is goed naar mijn coachees te luisteren en zich in hun situatie in te leven. Met vragen, confrontatie en reflectie maak ik mijn coachees bewust van hun eigen denken en handelen en de gevolgen die dit voor hen heeft. Ik blijf vragen stellen totdat ik weet wat mijn coachees willen bereiken.

 

Als trainer speel ik in op de groepsdynamica. De groep bepaalt grotendeels het verloop van de training. Als trainer faciliteer ik de groep door de leerpunten en de kennis uit de groep te halen. Ik draai géén standaard draaiboek af. Mijn trainingen zijn oefenen en nog eens oefenen. Tegen jezelf aanlopen en het nogmaals proberen. Ik ben ervan overtuigd dat je daar het meeste van leert.

 

Mijn stijl van trainen is energiek, faciliterend, conflicterend en coachend. Hij geeft interactieve trainingen over communicatie, onderhandelen en conflicthantering en persoonlijke effectiviteit.

 

Contact:                               

Moraal Resultaatgericht Coachen         www.resultaatgericht-coachen.nl

Hoornplantsoen 64                              Tel.: 010-5219034  Mobiel: 06-40597816

2652 BM  Berkel en Rodenrijs            E-mail: arnoud.moraal@resultaatgericht-coachen.nl

 


 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018