Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Chantal Gilissen

Chantal Gilissen is coach en zelfstandig adviseur op gebied van onderwijs, kinderopvang en ontspanning. In 2005 voltooide zij de beroepsopleiding tot coach aan de Academie voor Coaching.

 

Als manager kinderopvang heb ik 16 jaar gewerkt in een sector die veel aan verandering onderhevig was. Daarin heb ik mensen begeleid en vorm gegeven aan verschillende organisaties.

 

Met name is bewustwording van dingen die je doet en de wijze waarop je die doet uitgangspunt voor het werken en zijn zoals je wilt. Dat kan alleen door jezelf serieus te nemen en de kracht en het talent dat je in je hebt optimaal te ontwikkelen en te gebruiken.

 

 

Vanaf februari 2007 heb ik mijn eigen bedrijf Talrijk van waaruit ik verschillende organisaties adviseer en als coach werk.

 

Belangrijke kernwaarden voor mijn werk en leven zijn: respect, ruimte, essentie, beweging en creativiteit. In mijn benadering van de ander zullen deze waarden dan ook de leidraad zijn om de eigen kracht te (her)ontdekken.

 

 

Contact:                               

Chantal Gilissen                        

Op de Vey 54                           Mobiel:  06-30608579

6165 CD Geleen                       E-mail:  Talrijk@home.nl

 

 

 

 


 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018