Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Dick van Doleweerd

Ik startte eind 2008, na het afronden van de opleiding aan de Academie voor Coaching, mijn eigen coachingsbureau ‘Van Doleweerd Coaching’ in Zeist. Mijn werkgebied is de regio Utrecht. Het liefst op fietsafstand, want fietsen is 1 van mijn grote passies.

Ik heb een achtergrond van onderwijs, personeel & arbeid en - interim- management. Coachen ervaar ik als een proces van ‘geven en nemen’. Ik vind het

geweldig om te merken dat mensen in beweging komen en dat ze energie krijgen van de gesprekken. Bijzonder is dat ik daar dan zelf ook energie en inspiratie van krijg.

 

Van Doleweerd Coaching’ richt zich op persoonlijke ontwikkeling. Bij de coaching gaat het er om dat je zelf verantwoordelijkheid kunt en durft te nemen en je zelfbesef vergroot. De coaching is resultaatgericht en geeft je ruimte om te ontdekken hoe je het beste uit jezelf kan halen.

 

Het principe van de coaching is transformationeel leren. Transformeren is doordringen tot de oorzaak van je gedrag, verandering brengen in je referentiekader en de manier waarop je je gedraagt. Je wordt je bewust van je persoonlijke waarden, waardoor je jezelf in staat stelt om zaken op een andere manier te gaan zien en ook anders aan te pakken. In de gesprekken wordt geluisterd, worden vragen gesteld, wordt gelachen en gerelativeerd en word je geprikkeld en geprovoceerd om tot verandering te komen.

 

Neutraliteit, individualiteit, empathie en vertrouwen zijn uitgangspunten in mijn coachgesprekken.

 

Contact:                               

Dick van Doleweerd

Gerolaan 83

3707 SJ Zeist

 

 

 

Tel    06 44832369

Mail  vandoleweerdcoaching@gmail.com

Site   www.vandoleweerdcoaching.nl

 

 

 


 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018