Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Dick de Groot

Sinds 2006 heb ik een eigen praktijk voor organisatie ontwikkeling. Advisering, coaching en begeleiding, dat wat nodig en passend is. Vanuit passie om duurzame waarde toe te voegen met specialisatie op het ondernemerschap in de not-for-profit sector en in het bijzonder gericht op het Zorgondernemerschap.

 

Verbinding van de zakelijke kant met de menselijke kant, want veranderen is mensenwerk.

 

De opleiding aan de Academie voor Coaching was een logische stap om de menselijke kant nog sterker door te ontwikkelen en met begrip en respect professionele ondersteuning en begeleiding te bieden bij groei en ontwikkeling. Zowel individuele coaching als teamcoaching.

 

Expert in het begeleiden en coachen van directeuren, managers en managementteams in de ontwikkeling naar verzakelijking en meer (intern) ondernemerschap. Specialist in drijfveren. Daarbij werkend vanuit de gedrevenheid van het individu en van het team. Werk vanuit je eigen kracht en positieve energie, en kijk vervolgens waar je tegenaan loopt om aan te werken en energieverlies te reduceren.

 

Kenmerkend zijn een resultaatgerichte en praktische analytische en menselijke aanpak, die zorgt voor verbinding. Kort samengevat een betrokken en resultaatgerichte coach.

 

Neem gerust contact op om nader kennis te maken en je vraag voor te leggen.

 

Contact:                               

Dick de Groot

Ede

 

 

Tel    06-13664786

Mail  dick@futurevaluemanagement.nl

Site   www.futurevaluemanagement.nl

 


 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018