Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Evelyn Prinsen

Evelyn Prinsen (1976) coacht en ondersteunt zoekende twintigers en dertigers bij het maken van keuzes en het ontdekken van hun levensdoel. Zij woont en werkt in Amsterdam en is moeder van een zoon.

 

In mijn directe omgeving zag ik veel leeftijdsgenoten worstelen met dezelfde soort levensvragen als ik had. Dit boeiende me enorm: waarom hebben zoveel twintigers en dertigers last van twijfels en stressklachten.

 

Ik startte een onderzoek naar de achter-gronden van de quarterlife crisis. Dit heeft geresulteerd het jongeren informatie - en

communicatieplatform Quarterlife Quest.

 

Als coach ondersteun ik jonge volwassenen bij het maken van keuzes en het in kaart brengen van hun levensdoel. Ik trigger mensen om symbolisch naar hun leven te kijken. Vanuit een breder perspectief worden patronen zichtbaar en ontstaat er contact met je innerlijke kompas. Zo leren twintigers en dertigers gevoelsmatig hun keuzes af te wegen en hun leven richting te geven.

 

Contact: 

                                           

Drs. Evelyn Prinsen                                   

T  020 427 04 72                        www.leveninhetnu.nl    

info@leveninhetnu.nl                 www.quarterlifequest.nl

 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018