Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Hannah Flesseman

 

Binnen de sociale sector, waarin ik geruime tijd gewerkt heb, heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen, zowel individueel als met groepen. In 2006 kwam het vak coachen op mijn pad. Deze vorm van met mensen werken voelde gelijk heel goed. Ik besloot de opleiding tot Coach (jaar 1 en 2) te volgen aan de Academie voor Coaching om mijn vaardigheden en kwaliteiten hierin verder te ontwikkelen. Vervolgens heb ik mijn coachpraktijk Flesseman Coaching opgericht en werk ik als trainer en coach bij de Academie voor Coaching.

 

Mijn manier van werken kenmerkt zich door aandacht, duidelijke feedback, humor en confrontatie. Als coach stel ik onderzoekende  vragen en ik geef je feedback op wat ik bij je zie, hoor en voel. Samen onderzoeken we wat bij jou de vraag is achter de vraag, wat je blinde vlekken zijn en wat maakt dat je nu vastloopt.


Dit alles heeft als doel om jou zelf de antwoorden te laten (her) ontdekken en je eigen coachvraag en doelen helder te krijgen. Als deze vraag en doelen helder zijn, kunnen we samen gericht aan het werk.

 

Door dit bewustwordingsproces en het tijdelijk ‘stilstaan’ ben je in staat opnieuw je keuzes te maken. Op het moment dat je je (weer) bewust wordt van wie je bent en wat je werkelijk wilt, schept dat een mooie basis om te kunnen kiezen en te veranderen. Door te kiezen krijg je meer grip op je leven en ‘overkomen’ de dingen je minder. De keuzes die je bewust maakt zijn stevig en eigen.

 

Ik geniet erg van mijn werk. Het boeit me mensen te begeleiden in hun ontwikkeling, beweging en groei. Het is geweldig om te zien hoe de gecoachte zijn/haar kwaliteiten en talenten (her)ontdekt.
Zo te kunnen genieten van mijn werk, maakt dat ik coach met heel mijn hart.

 

Contact: 

Hannah Flesseman

Zwolle                                                 E  info@flessemancoaching.nl

T  06-29373890                                  I  www.flessemancoaching.nl

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018