Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Ied ter Laan

Ied ter Laan is coach en loopbaanadviseur. In 2005 voltooide zij de beroepsopleiding tot coach aan de Academie voor Coaching.

 

Als jurist combineert zij haar coachingsactiviteiten met de functie van docent aan de HES Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam. Met ruim 17 jaar werkervaring als juridisch adviseur en manager in de profit en non-profit sector heeft zij zich ontwikkeld tot een generalist met hart voor adviseren en begeleiden van o.a. professionals, hoger opgeleiden en (startende) ondernemers.

“Als coach begeleid ik mensen bij hun loopbaanvragen en veranderingen in hun (werk)leven. In organisaties lopen mensen nogal eens vast of worden ziek. Vaak worden hun kwaliteiten onvoldoende herkend of benut. Mensen raken uit

balans wanneer verwachting en realiteit, wensen en mogelijkheden uit elkaar gaan lopen. Het is mijn kracht om iemand dan weer in beweging te krijgen, te inspireren en te stimuleren om ermee aan de slag te gaan. Om zelf weer nieuwe stappen te gaan zetten, andere keuzes te maken of een passie vorm te geven.

 

Ik doe dat in individuele gesprekken, in een veilige sfeer en met persoonlijke aandacht. Mijn aanpak is erop gericht blokkades bij de gecoachte weg te nemen en weer in contact te komen met de eigen oorspronkelijke kracht om van daaruit weer in balans te komen en nieuwe wegen in te slaan. Ik help de gecoachte om zijn/haar probleemoplossend vermogen te vergroten en concrete resultaten te bereiken door haalbare doelen te stellen.”

 

Ter Laan Coaching

--- De kracht van balans ---

 

Contact:   

Tel:       020 - 4222735

Mobiel: 06-51388806

E-mail:  iterlaan@hetnet.nl

 

 

Ied ter Laan

Eerste Weteringdwarsstraat 65 F

1017 TM Amsterdam

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018