Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Ilonka Molenaar

In mijn loopbaan als leidinggevende heb ik diverse veranderingstrajecten begeleid. Coaching ingezet en de mooie resultaten hiervan gezien. 

Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van leiderschap, coaching, inspiratie en heb recent de opleiding van academisch coach aan de Academie voor coaching afgerond.

 

Mijn passie is: mensen te helpen met hun eigen speurtocht en de ontwikkeling van hun passie en talent.

.

In mijn praktijk voor coaching wil ik mensen graag laten zien dat je altijd een keus hebt!

Na 15 jaar werken kwam ik door een reorganisatie in een situatie waarin ik mij niet meer kon ontwikkelen. Mijn loopbaan zat tot die tijd in een lijn van ontwikkeling met steeds nieuwe mogelijkheden, maar dat was plotseling voorbij. De uitdaging was weg en een stukje idealisme leek verdwenen en dat laatste baarde mij eigenlijk nog het meeste zorgen. Mijn drive en inspiratie waren weg.

 

Het werd hoog tijd om bij mezelf te rade te gaan. Wat wil ik eigenlijk bijdragen en waar gaat het mij in de essentie om? Als ik terugkijk op mijn baan als leidinggevende dan vond ik eigenlijk het leukste om mensen te helpen in hun ontwikkeling. Mensen stimuleren en kansen geven.

Ik werd mij steeds meer bewust van waar voor mij de grote uitdaging ligt: mensen te helpen met hun eigen speurtocht en de ontwikkeling van hun passie en talent.

Afgelopen jaar heb ik vooral geleerd loyaal te blijven aan mezelf en mijn eigen ideeŽn. In januari 2007 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor coaching. Ik verbaas mij  telkens weer waar mensen toe in staat zijn als ze handelen vanuit hun passie en talent!

 

Contact:                               

Stay or Grow

Ilonka Molenaar

Nic. Koppesstraat 13

1648 JV De Goorn

Noord-Holland

 

E     i.molenaar@quicknet.nl

M   0621267225

I      www.stayorgrow.nl

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018