Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Ineke Gorter

Ik vind het geweldig om anderen te helpen inzien dat er zoveel meer te kiezen is dan soms lijkt. Soms denk je vast te zitten en nooit meer te kunnen bewegen. De kracht ligt in het maken van een authentieke keuze vanuit je kern, die bepaalt hoe je met de dingen omgaat en hoe je je daarbij voelt. Ik wil mensen stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen welbevinden. Dat ze zichzelf recht doen en vrij maken van belemmeringen. Het plezier dat daaruit ontstaat gun ik iedereen.

 

Na mijn loopbaan als leidinggevende in diverse functies en branches, waaronder de re´ntegratie-sector, heb ik besloten mijn kennis en ervaring in een eigen onderneming te investeren. Coachingbureau INZICH-T is het resultaat. Mijn coachopleiding volgde ik in 2004 bij de Academie voor Coaching. Ik richt mij voornamelijk op persoonlijke ontwikkeling, loopbaan-begeleiding en AD(H)D-coaching.

 

Een techniek waar ik veel mee werk is de imaginatie-techniek. Je eigen beeldenwereld zegt veel over je bewuste, maar ook onbewuste drijfveren. Het is een krachtige methode, omdat de beelden uit jouw kern afkomstig zijn.
Daarnaast maak ik gebruik van systeem-opstellingen en aspecten van het enneagram, affirmaties, kernkwadranten en loopbaanankers. Vaak is de keuze van de techniek intu´tief bepaald, passend bij de vraag van dat moment. Of zelfs bij de niet gestelde vraag achter de vraag.

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches, de NOBCO.

 

Contact:                               

 

Coachingbureau INZICH-T        T 06-28642905

Berkelstraat 91                            E info@inzich-t.nl

3522 EL Utrecht                          I www.inzich-t.nl

 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright ę 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018