Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Iris Krijgsman

Iris Krijgsman is communicatietrainer en coach en volgde in 2005/2006 de opleiding tot coach aan de academie voor coaching.

Na 14 jaar als fysiotherapeute te hebben gewerkt, ging zij op zoek naar een andere manier om mensen in beweging te brengen. Na de trainersopleiding aan de JJ trainersacademie te Amsterdam en haar jarenlange ervaring in het werken met groepen bracht de coachopleiding een welkome aanvulling. Sinds januari 2005 heeft zij haar eigen onderneming.

In plaats van mensen te helpen door hun probleem

 en/of klachten op te lossen, help ik nu mensen op weg om zelf antwoorden te vinden op hun vragen, doelen te realiseren, balans te vinden en zelf verantwoordelijkheid te dragen..

 

“Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en ik heb oog voor de persoon achter zijn uiterlijke verschijning. Ik laat mensen terugkeren in hun kracht en genieten van de (misschien onderbelichte) kwaliteiten die ze bezitten. Ook bij het werken met groepen voel ik mij als een vis in het water. Door inzicht te geven in communicatie en samenwerkingsprocessen en met gebruik van humor en plezierige teambuildingsactiviteiten geef ik ondersteuning bij de teamontwikkeling.”

 

Contact:

Iris Krijgsman                                                Mobiel: 06-46159242

Lepelblad 7                                                    E-mail: iris.krijgsman@hetnet.nl

1991 KK Velserbroek                                   Website: www.iriskrijgsman.nl

 

                       

                                                           

 

 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018