Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Jeannine Stappers

Na mijn opleiding aan de Academie Mens Arbeid, richting Beroepskeuzewerk en Didactiek heb ik ruime ervaring opgedaan in het Human Resources werkveld, waarvan 13 jaar als P&O manager. 

In 2004 heb ik de opleiding tot coach aan de Academie voor Coaching gevolgd. Daarna heb ik mijn eigen coachpraktijk opgericht; Stappers Coaching en Training. Inmiddels werk ik vele jaren met plezier als coach en trainer.

 

Eigen kracht is de sleutel voor stabiliteit in een veranderende omgeving.

 

Ik heb Stappers Coaching en Training opgericht omdat mijn passie ligt bij het helpen van mensen zichzelf te ontwikkelen. In mijn werk als P&O manager heb ik ervaren dat de wereld steeds sneller verandert, ingewikkelder wordt en minder houvast biedt. In organisaties uit zich dit in fusies, reorganisaties en voortdurende verandering van werkprocessen, systemen en functies. Juist bij steeds snellere en complexe veranderingen kun je steeds minder zekerheid vinden in je omgeving en zul je dat houvast meer moeten vinden in bronnen gelegen in jezelf, zoals zelf bewust zijn en eigen kracht. Ik stimuleer mensen hun eigen kracht te (her)vinden om zo hun ontwikkeling, persoonlijkheid en loopbaan zelf te kunnen managen.

Mijn wijze van werken is praktisch en resultaatgericht. Samen zinvolle resultaten vinden die zowel op korte als op lange termijn effectief zijn. Kenmerkende woorden voor mijn aanpak daarbij zijn: aandacht, betrokken, direct, doortastend, zorgvuldig en respectvol”.

Naast mijn eigen bureau werk ik ook als coach en trainer voor Stratos in ’s-Hertogenbosch; “bureau voor proactieve ont-wikkeling van mensen en organisaties” en ben ik een van de coaches voor Click2Develop.nl ;  “Op maat ontwikkeld aanbod van kernachtig coachen, kernachtig trainen en kernachtig meten.”

Ik werk vanuit 3 locaties: Wijk Bij Duurstede, Veenendaal en Den Bosch en ben Noloc Erkend Loopbaan Professional.

 

Stappers Coaching en Training
telefoon (06) 137 149 33
e-mail info@stapperscoaching.nl
website www.stapperscoaching.nl

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018