Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Karin Morsch

Ik ben Karin Morsch.

 

Ik ben zelfstandig werkend coach. Ik heb mijn bedrijf  “Attivo-coaching” opgericht in 2008, nadat ik in 2007 de opleiding tot coach had gevolgd aan de Academie voor Coaching. Hiernaast werk ik in het basisonderwijs als coördinator van de midden- en bovenbouwgroepen en als leerkracht.

 

“Attivo” is Italiaans voor: “actief, in beweging zijn naar een doel”. Dat is waar het in coaching precies om gaat: doelgerichtheid; je bewust worden van wat je wilt; ervoor kiezen en in actie komen. Als coach werk ik dan ook volgens het GROW-model van John Whitmore.

 

Als coach wil in mensen in beweging brengen. Waarden die voor mij belangrijk zijn en waarvan uit ik als coach wil werken zijn: echtheid, betrokkenheid, vertrouwen, eerlijkheid, duidelijkheid en doelgerichtheid.

 

Enkele reacties van klanten:

  • “Door de coachende vragen ben ik me bewust geworden van mijn motieven achter mijn gedachten handelen en gevoel. Ik was verbaasd dat door vijf gesprekken zoveel bereikt kan worden.”

  • "ik heb de gesprekken als positief ervaren. Ik kon mij goed inleven en dingen toepassen in de praktijk. Deze coachingsgesprekken kan ik ieder aanbevelen.”

Contact:

Attivo Coaching                                                      T: 0180 - 320506

Zeemanstraat 53                                                     E: k.morsch@casema.nl

2912BK Nieuwerkerk aan den IJssel                      I:  www.attivocoaching.nl

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018