Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Lars Ratering

Na mijn opleiding als bedrijfskundige ben ik als personeelsadviseur aan de slag gegaan in de gezondheidszorg. Hierin ben ik flink doorgegroeid, maar werd niet gelukkig van het werk. Ik was met name gericht op de inhoud van werkproblemen, terwijl ik merkte dat mijn kracht juist lag in de onderliggende processen die het probleem tot een probleem maken. Na het volgen van een coachingstraject in 2002 ben ik me gaan ontwikkelen in het trainings- en coachingsvak. Hierin heb ik sinds die tijd tal van trainingen, workshops en opleidingen gevolgd.

.

 

Ik ben ik op dit moment werkzaam als trainer/coach binnen diverse bedrijven en bureaus als freelancer, waaronder de Academie voor Coaching. Ik begeleid mensen in langdurige en kortdurende veranderingsprocessen. Dit doe ik zowel op individueel niveau als met teams, zowel met medewerkers als met leidinggevenden. Ik verzorg daarnaast diverse trainingen op het gebied van coaching en communicatie. Wat ik geweldig leuk aan dit vak vind is mensen in beweging krijgen en weer mogelijkheden zie creëren voor zichzelf.

 

Mijn kracht ligt in het confronteren van mensen met hun persoonlijke leerthema. Ik zorg ervoor dat je met warmte, confrontatie en humor in leersituaties wordt gebracht, altijd vanuit veiligheid. Daarnaast ben ik goed in het vertalen van modellen naar de dagelijkse werkpraktijk. Ik ben gedreven, enthousiast, pragmatisch en begaan met het verhaal dat mensen meenemen.

Wat klanten over mij zeggen:

  • ‘Prikkelend.’

  •  ‘Met humor weet je de kern van mijn probleem te benoemen en krijg ik ruimte om te werken aan oplossingen.’

  • ‘Je weet waar je het over hebt.’

  •  ‘Ik voelde me veilig om van daaruit mijn leerthema ter sprake te brengen.’

Contact:  

Lars Ratering                                 T:         06-15658219

Kronenburgerplaats 45                  E:         Larsratering@hotmail.com

6511 AW Nijmegen                      I :         www.power-coach.nl

praktijk te Oss en Nijmegen

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018