Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Module 1: 3-daagse basistraining Provocatief Coachen

 

Module 1: 3-daagse basistraining Provocatief Coachen

 

Zin in het ontdekken van een andere, prikkelende stijl? Na jaren van het trekken aan (soms) onwillige karren en empathisch meezuchten is er eindelijk iets nieuws onder de zon. Voel je je ’s avonds uitgeblust en uitgezogen of pieker je over hoe je in godsnaam je coachee, deelnemer aan een training of medewerker in beweging krijgt? Het einde is in zicht, want vanaf nu wordt je een lachende coach! Je gaat met speelsheid, warmte en directheid werken, waarbij een open en speelse houding tussen jou en de ander wordt verondersteld. Lees hier verder over de achtergrond van provocatief coachen.

 

Tijdens de praktijkdagen maak je kennis met de verschillende provocatieve instrumenten,  interventies en voorbeeldsessies. Centraal staat het op humoristische en warme wijze confronteren met als doel de coachee assertiever te maken, aan zelfvertrouwen te werken en de realiteitszin te verbeteren. Gedurende de dagen staat het leren van vaardigheden, het uitwisselen van ervaringen en de persoonlijke groei van jou als coachende professional centraal. Het is geenszins de bedoeling om een “trucje te leren”. Voorop staat dat je leert jouw persoonlijke wijze van provocatief coachen te ontwikkelen, uiteraard binnen de kaders van de methodiek. Jouw eigen werkpraktijk staat daarbij voor ons centraal. Naar aanleiding van deze driedaagse bepalen we samen het eventuele vervolg via verdiepingsmodules/masterclasses, etc.

 

Voor wie

Voor coaches, trainers, leidinggevenden, begeleiders met enige ervaring in het coachen van anderen, die met meer lichtheid, speelsheid en directheid willen werken. Met als doel de ander ‘echt’ in beweging te krijgen zowel op denken als ervaren.

 

Door wie

Lars Ratering en Jurn Glazenburg. Twee ervaren trainers/coaches met een hartstochtelijke passie om deze prikkelende stijl over te brengen op anderen.

 

Lars Ratering (zijn profiel)

Jurn Glazenburg

 

 

Praktische informatie

 

Aantal deelnemers:

 

Trainers:

 

Wanneer

 

Waar:

 

 

Kosten:

 

Vragen:

 

 

Accreditatie:

maxiamaal 12

 

Lars Ratering en Jurn Glazenburg

 

13, 14 en 15 oktober 2016

 

Nijmegen bij het Cordium (centraal gelegen, vlakbij het station op 10 minuten loopafstand; www.cordium.nl)

 

650 euro voor drie dagen en daar krijg je ook nog een lunch bij

 

Heb je vragen, dan kun je bellen met Lars Ratering op 06-15658219 (info@power-coach.nl)

De module is geaccrediteerd via de NOBCO.

 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 03-08-2018