Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Marleen de Wijs

Mijn passie voor het coachen en trainen van mensen is ontstaan bij een trainingsorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap genaamd “Essence Trainingen”. Ik ben tijdens de trainingen die ik daar heb gevolgd mijn volle potentieel en talent  gaan ontdekken en ben direct begonnen deze stap voor stap ook toe te passen in de praktijk.

In 2007 ben ik 'Professional Dream' gestart, gericht op Sales, Marketing & Communicatie. Echter toen

wist ik al dat mijn daadwerkelijke passie en talent lag in het coachen en trainen van mensen. Tijdens mijn werk heb ik altijd al wel behoorlijk wat te maken gehad met het coachen van mensen.

 

Echter was het voor mij belangrijk om professioneel te zijn en dit ook daadwerkelijk uit te stralen.

Zodoende ben ik bij de “Academie voor Coaching” terecht gekomen en heb hier mijn diploma behaald. Naast mijn Sales, Marketing & Communicatie activiteiten ben ik nu dus ook een volwaardig Coach. Ik coach mensen zowel privé als zakelijk.

 

Mijn stijl van coachen is direct en soms provocatief, maar tegelijkertijd een tikje theatraal en humoristisch. Deze combinatie maakt het mogelijk snel te begrijpen waar je voor jezelf blijft hangen in een bepaald patroon wat je graag wilt doorbreken en het wordt al snel duidelijk waar je voor jezelf winst kunt boeken.

 

Contact:   

Marleen de Wijs

06 - 55860228                                                      

marleen@professionaldream.com

I   www.professionaldream.com

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018