Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Nanda Potjer

Na mijn studies psychologie en bedrijfskunde kwam ik via een managementdevelopment programma terecht in de publieke sector. Als strategisch adviseur begeleidde ik grote veranderings- en cultuurtrajecten, maar stiekem vond ik het leukste van mijn werk het begeleiden van de ontwikkeling van collega-adviseurs.

Daar haalde ik écht mijn energie uit. Om te zien en ervaren hoe een goed gesprek, een luisterend oor, een kritische vraag of een goed getimede stilte de ander de ruimte gaf om het eens op een andere manier te bekijken, om eens te experimenteren met ander gedrag, om eens terug te duwen tegen die stellige manager of juist je gevoel te laten spreken.

 

Ik raakte steeds meer overtuigd van het feit dat échte verandering op individueel niveau of in teamverband plaatsvindt. In de jaren die volgden ben ik mij steeds meer op deze vlakken gaan specialiseren. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bij teams en individuen waaronder de NLP Master, TA (Transactionele Analyse), Systemisch Werken, Spiral Dynamics, mindfulnesstrainingen en een opleidingstraject tot coach (NOBCO geregistreerd).

De laatste jaren ben ik werkzaam als (team)coach, trainer en adviseur op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mijn passie ligt bij het begeleiden van organisaties en mensen bij veranderingen. Ik werk vanuit verbinding, veiligheid en vertrouwen.

Voor mij gaat persoonlijke en/of professionele ontwikkeling over het (h)erkennen van je eigen patronen, invloed uitoefenen op je eigen gedrag en reflecteren op de reacties die dat bij jezelf en de ander teweeg brengt. Hoe geef jij sturing aan jouw leven? Maak jij effectieve keuzes in je leven en in je werk? En waar zit de spanning tussen wat je zegt te willen en hetgeen je daadwerkelijk doet?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw vragen en thema´s onderzoeken.

Contact

Nanda Potjer

Lijsterlaan 22

3055 CH Rotterdam

T  06-11525044

E  nanda@nandapotjer.nl

I   www.nandapotjer.nl

 


 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018