Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Natasja van der Loo - Hamstra

Mijn kracht ligt bij het maken van wezenlijk contact. Bij echt contact is er vertrouwen en ontstaat er ruimte voor leren, verandering en groei.

Met mijn achtergrond van commerciële economie, communicatie, een trainer- en een coachopleiding, werk ik sinds 2001 met veel plezier en voldoening als trainer en coach.

Per toeval, voor zover dat bestaat, kwam in 2008 yoga op mijn pad. Toen ik merkte wat mindfulness en yoga mij bracht, heb ik dit geďntegreerd in mijn werk als coach. Ik merkte dat stiltes en fysieke oefeningen soms meer brachten dan ‘slechts’ verbale oefeningen.

 

In 2007 startte ik ‘Hamstra Training & Coaching’ en toen in 2013 mijn focus verplaatste, werd dat mijn huidige ‘Hamstra Yoga & Coaching’. Als zelfstandig coach/ trainer en yogadocente, geniet ik van de vrijheid om zelf te kunnen kiezen met wat voor opdrachten ik aan de slag ga en hoe ik daar invulling aan geef. Ik zie hoe mensen bewuster worden, leren voelen, meer rust ervaren en groeien. Daar krijg ik energie van. Zo werk ik met passie en energie en ben ik tevens in staat om mijn leven ten volle te leven. 

Ik ben open en eerlijk, enthousiast en gedreven. Ik confronteer waar nodig en houd van een flinke dosis humor. Als coach, trainer en yogadocente, ondersteun ik je graag in het boeiende proces van stilstaan om in beweging te komen, zodat jij zelf keuzes kunt maken die bij je passen. De Hamvraag is: wat wil je echt

 

Ben je geďnteresseerd? Bel of mail naar: Natasja van der Loo- Hamstra

 

Contact: 

M: nvdloo@hamstra-yoga.nl

T: 06- 44 604 987

W: www.hamstra-yoga.nl

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018