Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Paula Dourleijn

 

Ik ben Paula Dourleijn en heb de opleiding tot coach bij de Academie voor Coaching in 2006-2007 gevolgd, onder andere met de ambitie om naast mijn werk in het onderwijs als zelfstandig coach aan de slag te gaan.

In het onderwijs heb ik gewerkt met zeer diverse groepen. Mijn kennis en vaardigheden zet ik nu met name in via het ROC Zeeland bij een groep voortijdige schoolverlaters. Deze jonge mensen ondervinden allerlei beperkingen met betrekking tot het (ver)volgen van hun opleiding of bij het vinden van een baan.

Mijn passie ligt bij het helpen van mensen zichzelf te

ontwikkelen. Ik stimuleer mensen hun eigen kracht te (her)vinden om zo hun ontwikkeling, persoonlijkheid en loopbaan zelf te kunnen managen.

Mijn wijze van werken is praktisch en resultaatgericht. Samen zinvolle resultaten vinden die zowel op korte als op lange termijn effectief zijn. Ik heb geleerd dat de manier van communiceren in belangrijke mate bepalend is voor het uiteindelijke resultaat. Kenmerkende woorden voor mijn aanpak zijn:  een positieve houding, wederzijds respect, doortastend, open en empathisch.  

 

 

Contact:     

Paula Dourleijn

Smidstraat 5

4361 BP Westkapelle

 

I   www.pro-coaching.nl

 


 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018