Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Rebecca Vos

 

Mijn naam is Rebecca Vos. Door mijn werkervaring als leidinggevende, begeleider en coach in het bedrijfsleven en de volwassenen- en jeugdzorg, beschik ik over over een goed inzicht in de dynamiek van persoonlijke processen, groepsprocessen, diverse levensthema’s en verslavingsprocessen. Ik heb Personeel & Arbeid gestudeerd, ben opgeleid tot coach en heb trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van healing en reading bij het Centrum voor Leven & Intuďtie.

 

 

Vanuit mijn eigen praktijk coach, begeleid en train ik jongeren en volwassenen met persoonlijke of werkgerelateerde vragen. Bij bedrijven coach ik naast individuele medewerkers ook teams en geef ik trainingen en praktijkbegeleiding.

 

Ik werk vanuit een sfeer van rust, veiligheid en respect, met ruimte voor humor. Ik heb een doortastende en krachtige werkwijze die gericht is op de essentie, waardoor er snel resultaat geboekt wordt om zelf weer verder te kunnen.

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en werk volgens hun ethische code en hanteer hun klachtenreglement.

Contact

Rebecca Vos

06-22973406                                                     

info@rebeccavos.nl  

I   www.rebeccavos.nl

 

Werklocatie:

- aan huis

- in mijn gespreksruimte in Utrecht

- op bedrijfslocatie.

 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018