Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

 

Sabine Verbeek

Ik ben Sabine Verbeek. In 2008 begon ik met de opleiding tot Academisch Coach aan de Academie voor Coaching. Ik was meteen zo enthousiast over wat je met coaching kunt bereiken dat ik al tijdens de opleiding mijn eigen praktijk heb opgezet: Fris Coaching, een frisse blik op werk en leven. 

 

Ik heb me gespecialiseerd in het coachen van twintigers en dertigers met vragen over hun loopbaan of persoonlijke ontwikkeling. Uit ervaring weet ik dat er op deze leeftijd vaak veel van je wordt verwacht. Of je verwacht juist (te) veel van jezelf. Het is in deze fase belangrijk om te weten wat je wilt, zodat je duidelijke keuzes kunt maken. Anders is de kans groot dat je jezelf voorbij loopt of niet datgene doet waar jij gelukkig van wordt.

 

Met behulp van coaching krijg je weer een frisse blik op je werk of leven. Een frisse blik geeft je ruimte om jezelf te zijn, om te kiezen voor wat jij wilt en om te doen waar jij goed in bent. Kortom: een frisse blik zorgt ervoor dat je beter functioneert, zowel in je werkende als in je persoonlijke leven.

 

Herken je jezelf hierin? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en gun jezelf ook een frisse blik.

 

Mijn motto: “Waar een wil is, is een weg... op jouw manier en in jouw tempo.”

 

Fris Coaching

Robijnhof 7

3523 BR Utrecht

T  06-10251045

M info@friscoaching.nl

I   www.friscoaching.nl

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018