Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Silvia Muller

 

Alles kan tegenwoordig, alles wat je doet is een keuze om het andere niet te doen. We hebben veel mogelijkheden en kansen. We moeten veel, we willen veel. We leggen de lat hoog voor onszelf en  anderen.

 

Op de werkvloer worden hoge eisen gesteld zowel kwalitatief als kwantitatief. Goed personeelsbeleid wordt uitbetaald aan het bedrijf. Als werknemer functioneer je niet altijd optimaal. Werk, carrière,  gezin, huishouden, hobby’s en vrije tijd: hoe hou je alle ballen in de lucht.

 

Soms heb je twijfels, soms krijg je klachten, soms  kom je er zelf niet uit, soms adviseert een ander om

eens met iemand te gaan praten. Denk aan werkgerelateerde onderwerpen zoals werkdruk, arbeidsconflicten, loopbaanontwikkeling, samenwerking en balans werk-privé. Maar ook over balans in je leven en je dromen verwezenlijken.

 

Als coach help ik je om je keuzes helder te krijgen, je bewust te worden van wat je wilt, voelt, vindt en doet. Je hebt een doel voor ogen en je wilt iets veranderen. Ik luister, stel vragen en we doen oefeningen. Vanuit het bewust worden, je eigen verantwoordelijkheid nemen en lef ontwikkel je je verder naar je eigen doel, wens of droom.

 

Het is geen wondermiddel, je moet zelf hard werken. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor je acties en besluiten. Ik ben aardig maar schuw niet om open en eerlijk te zijn. Ik zal je positief benaderen maar confronteren waar nodig. Want ik geloof in het goede en leerbare van de mens.

 

Ik ben gediplomeerd coach en al ruim 20 jaar werkzaam in de hulpverlening. Ik heb o.a. ervaring in het schoolmaatschappelijk werk, de pleegzorg, advisering zorgstructuren Voortgezet Onderwijs, Bureau Jeugdzorg,  Centra voor Jeugd en Gezin en Deelgemeentelijke organisaties sluitende aanpak (Dosa). Momenteel ben ik ook werkzaam als casemanager bij Flexus Jeugdplein en zelfstandig trainer sociale vaardigheden en weerbaarheid. Naast mijn werkzaamheden ben ik moeder van twee tieners  en lekker aan het  sporten.

 

Contact:

Silvia Muller Coaching

T  06-42781050

coaching@silviamuller.nl

I   www.silviamuller.nl

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018