Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Wilma Dol

Mijn naam is Wilma Dol (1968). Ik werk zo’n 15 jaar als interim-manager en salesmanager in de Facilitaire wereld. Net als vele anderen combineer ik mijn werk met mijn privéleven. Ik heb daarnaast 2 dochters. Een druk en hectisch bestaan dus.

 

We voelen de druk vanuit de maatschappij en veranderingen volgen in een vlot tempo. We willen alles, sociale contacten, werk, familie, relaties, vakanties, sporten enz.. Wij leven in een hectische wereld en we doen daar zelf aan mee.

 

Ook voor mij is dit herkenbaar. Enkele jaren geleden kwam bij mij  dan ook de vraag naar voren “wat wil ik nu echt?” “Wat inspireert mij?” Ik leefde veelal vanuit mijn ratio. Mijn gevoel was hieraan ondergeschikt. Ik deed dingen omdat dat zo hoorde, het kwam niet uit mijzelf. Ook in mijn directe omgeving zag ik leeftijdsgenoten worstelen met dezelfde soort vragen. Ik zag mensen met stressklachten, mensen met twijfels over de gemaakte keuzes en mensen met een midlifecrisis.

 

Dit triggerde mij zo dat ik in 2007 besloot de opleiding tot coach te volgen. Als coach ondersteun ik mensen bij hun zoektocht naar hun zelf en wat hen inspireert. Daarnaast maak ik mensen bewust van hun blokkades en patronen en werk ik vanuit het gevoel. In mijn beleving kun je dan pas keuzes maken die echt bij je passen. In datzelfde jaar heb ik mijn Praktijk WDsupport opgericht.

 

Graag denk ik met je mee in een leven vol keuzes en uitdagingen.

 

Een groet van, Wilma Dol

 

Contact:                               

Wilma Dol

06-43060038                                                      

wpdol@ziggo.nl

W Badhoevedorp

 

 

 


 

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018