Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 


Inschrijfprocedure

Hieronder staan de stappen om jezelf in te schrijven:

  • Download de studiegids (alleen voor basisopleiding) en lees deze in zn geheel door.
  • Als je nog vragen hebt, kun je je toekomstige studiecoach altijd bellen of mailen.
  • Klik op een onderstaande button om je direct in te schrijven.

Ons basisjaar is de beroepsopleiding en leidt tot het diploma 'Academisch Coach'. Deze opleiding is een afgerond geheel.

Beroepsopleiding tot coach:                             Specialisatie:

 

online inschrijven basisopleiding:

 

 

 

 

online inschrijven Coachen met bewust-zijn:

 

 

Specialisaties:

 

online inschrijven Meditatietechnieken:

 

 

 

 

online inschrijven Provocatief Coachen: :

 

 

  • Na ontvangst ben je officieel ingeschreven en krijg je een factuur toegestuurd.
  • De boeken kan je zelf bestellen bij een geschikte boekhandel.
  • Per mail krijg je bericht over de start van je praktijkdagen (staat ook op de site)

Algemene leveringsvoorwaarden Academie voor Coaching

Organisatie

De opleidingen zijn producten van de Academie voor Coaching. Copyright en het eigendomsrecht van het cursusmateriaal berust bij de Academie voor Coaching. 

 

 Aanmelden

Je kan je aanmelden door het inschrijfformulier ingevuld per post, fax of per mail naar de Academie voor Coaching te zenden. Na ontvangst van het inschrijfformulier sturen wij per mail een bevestiging van de inschrijving.

 

Overeenkomst 

Met het opsturen van het ingevulde inschrijfformulier ga je een overeenkomst aan die recht geeft op tien praktijkdagen op de aangegeven data en locatie, lunch, studiemap, het examen en begeleiding door de trainer(s). Er is geen uiterste datum voor de reflectieverslagen en het examen (en daarmee het behalen van het diploma). Bij overmacht kunnen praktijkdagen door de AvC worden verschoven naar een alternatieve locatie en/of datum.

Indien er gekozen is voor de optionele coachmodule, dan geeft deze recht op 5 gesprekken van 1 a 1 uur met een trainer/coach naar keuze van de AvC. Data en locatie voor deze 5 gesprekken zijn na overleg vast te stellen.

 

Kosten

Het studiegeld behelst de 10 praktijkdagen op aangegeven locatie, lunch, studiemap, het examen, het diploma en de begeleiding door de trainer(s), Indien er gekozen is voor de optionele coachmodule komen deze kosten er bij. Over deze bedragen is geen BTW verschuldigd vanwege onze CRKBO erkenning. Betaling dient vooraf te geschieden. De factuur wordt separaat toegezonden.

                                                                                                       

Annulering

Bedenktijd is 14 werkdagen. Wanneer een deelnemer 10 werkdagen (of minder) voor aanvang training inschrijft, dan stopt de bedenktijd bij aanvangdatum opleiding. Kosteloos annuleren kan binnen de bedenktijd en tot 4 weken voor de aanvangsdatum van de eerste praktijktraining. Daarna wordt bij annulering 15% van het studiegeld in rekening gebracht. Na de eerste praktijkdag is annuleren niet meer mogelijk. Eventuele restitutie van betalingen vindt binnen 14 dagen plaats.

Indien je verhinderd bent de opleiding bij te wonen, is het toegestaan een plaatsvervanger gebruik te laten maken van uw opleidingsplek. Na de eerste praktijkdag is dit niet meer mogelijk. Overstappen naar een andere groep is niet mogelijk. Groepen met minder dan 6 aanmeldingen worden door AvC geannuleerd

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018