Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

De oprichter  


Ywo Lakke

Na mijn opleiding bedrijfskunde in Rotterdam heb ik drie jaar als manager gewerkt in Duitsland en daarna zes jaar als Management Consultant door heel Nederland. Als beginnend consultant was ik erg gericht op de inhoud van het probleem. Geleidelijk heb ik gemerkt dat mijn kracht veel meer ligt in het begeleiden van processen op het gebied van besluitvorming, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Naast mijn rol als oprichter van de Academie voor Coaching zet ik mezelf in als personal -en teamcoach, facilitator en trainer.

 

Mijn kracht ligt in het ontwerpen, opzetten en uitwerken van nieuwe concepten en ideeŽn. Mijn passie ligt vooral in het doorgronden van menselijk gedrag. Als coach streef ik ernaar dat de gecoachte zijn/haar eigen antwoorden vindt.

 

Meer over mijn activiteiten als coach lees je hier.

 

Waarom heb ik de Academie voor Coaching opgericht?

 

In 2002 heb ik een opleiding tot coach gevolgd bij een van de vele aanbieders. Deze opleiding was echter meer gericht op counseling dan op coaching. Uitgaande dat er behoefte bestaat aan een gedegen en toch betaalbare opleiding tot coach heb ik in de zomer van 2003 de Academie voor Coaching opgericht.


Monteverdistraat 96 - 2901KE - Capelle a/d IJssel - tel  06-48052556

kvk 24353987 - BTW-nr: NL 19821128 B01

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018