Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Referenties

Enkele reacties van deelnemers van de leergang 'coachen met bewust-zijn':

H.F.: Dit jaar is zeer belangrijk voor mij geweest om te groeien in het worden van een zelfstandig werkende coach. Het heeft me de durf gegeven om mijn eigen praktijk te beginnen. Het delen met andere, startende coaches werkte heel stimulerend en aanmoedigend. De basis was er om echt de diepte in te gaan en dat is zeker ook gebeurt.

Ik had dit jaar nooit willen missen!

 

A.M.: De opleiding heeft mij meer (weer meer) geleerd over mijzelf. Heeft me verder gebracht in mijn ontwikkeling. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. Het was een goede voortzetting van het eerste jaar.

Het resultaat is dat ik bijvoorbeeld mijn vaste baan heb opgezegd en op freelance-basis ga werken in mijn beroep als P&O-adviseur en daarnaast mijn coachingspraktijk eveneens verder hoop uit te bouwen.

 

E.F: Wat een leuke club mensen en wat een gouwe begeleiding. Dit juweeltje gaat mijn verdere leven mee. 

Hééél erg bedankt !!!!!!!

M.H.: Dit jaar heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik wil jullie bedanken voor de mooie en goede praktijkbijeenkomsten, alle waardevolle vakinhoudelijke informatie die heel leerzaam was. Bovenal wat jullie daar van jezelf met ons, met mij hebben gedeeld. Dat voelde echt en open en was erg waardevol voor me!

W.J.: Ik kan ik zeggen dat deze opleiding precies is wat ik nodig had. Of zoals ik verwoord: “Ik word aangetrokken door wat ik te leren heb.” Ik sta voor 100% achter mijn keuze voor de opleiding en het vak. Coaching en procesbegeleiding zijn hoe dan ook mijn ding.

 J.W.: Het was voor mij een mooi jaar wat betreft de academie. Soms heel confronterend, maar dan wel op een leerzame manier. Ik merk dat ik nu keuzes durf te maken die passen bij wie ik echt ben.

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright © 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-07-2018