Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Referenties

 

Van al onze deelnemers ontvangen wij feedback over onze opleiding tot coach. Dit help ons bij het optimaliseren van het opleidingsprogramma. 

Voor iedereen die overweegt zich in te schrijven is deze feedback ook een goede bron van informatie bij het maken van de uiteindelijke keuze.

Wij vragen onder andere aan de ex-deelnemers om de opleiding als geheel een cijfer te geven.

Onze opleiding wordt gewaardeerd met een 8.2.

Enkele reacties van deelnemers over jaar 1:

P.A.: Ik heb deze opleiding als heel waardevol ervaren. Ik vond de geboden (leer)stof mooi parallel lopen net mijn eigen ontwikkeling. Ik ben door de opleiding veranderd in mijn handelen als mens en heb middels de technieken mezelf kunnen bekijken en waarderen. Deze opleiding zou iedereen moeten doen, ongeacht of je "coach" wilt worden. De spiegel die je krijgt voorgehouden en vooral de feedback brengen je tot mooi , waardevolle inzichten.

I. v/d V.: Ik vond het een super jaar! Het duurde even, maar bij mij is de verandering ook op gang gekomen. Jawel: ik ga coachen op een hogeschool. Ik vind het doodeng, maar de durf is er wel gekomen door de opleiding.

Ik vond de praktijkdagen iedere keer weer een cadeau. Op de laatste dag had ik iets van: h jammer, dit is de laatste keer dat ik feedback krijg op hoe ik coach. Ben echt benieuwd naar jullie vervolg opleiding.

M.W.: De opleiding heeft mijn eigen verwachtingen overtroffen. Wat mij aanspreekt is de praktische benadering en het vele oefenen tijdens de praktijkdagen. De studie vereist wel veel eigen verantwoordelijkheid in betrekking tot het bestuderen van de literatuur. Dit was soms lastig, maar past wel goed bij jullie coachende benadering: de verantwoordelijkheid bij de ander houden.

A.K.: Complimenten voor het hele opzet van de opleiding. Vooral het praktijkgerichte spreekt mij zeer aan. Ik hoop dat jullie de kwaliteit van jullie opleiding op dit hoge niveau kunnen houden, c.q. op een nog hoger niveau krijgt. In ieder geval bedankt voor de leuke en leerzame opleiding.

M.V.: Een kennis vroeg aan mij: "die coachopleiding, is dat iets voor mij?". Leren doe je dagelijks; tijdens de opleiding vindt reflectie en oefening plaats. Gewoon doen!

Zie hier de referenties voor jaar 2

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright 2003  Academie voor Coaching, last modified: 03-08-2018